Munkkiniemeen!

”Koska lähteä on vuoro?” kyseli V.A. Koskenniemi Toivo Kuulan maailman parhaassa kappaleessa Syksy. Perinteinen vastaus kysymykseen on ”Nyt!”, joka sopii tähänkin yhteyteen. Asunnon vaihto on jälleen edessä ja tällä kertaa uusi asunto löytyy Munkkiniemestä.

Tämän verran kauniina kevätpäivänä oli lähdettävä tutustumaan uusiin kulmiin. Tammikuu ehkä periaatteessa olisi vielä sydäntalvea, mutta aurinko paistaa, joka riittää nyt tähän hätään.

img_4285-21-tammi-2017
Eliel Saarisen pensionaatti, myöhemmin kadettikoulu, nykyään vanha kadettikoulu.

img_4299-21-tammi-2017

Yleisen dokumentoinnin nimissä tämmöinen kaivo ja kengät. Bexleyn Watford Gomme Countryt ovat olleet tämän talven työhevoset. Laitoin aiemmin konmari-päissäni kaikki muut talvikäyttöön sopivat kengät kiertoon, joten nämä ovat joutuneet useammin käyttöön kuin mikä olisi nahkakengille terveellistä.

img_4287-21-tammi-2017-6

Jos kenelläkään on tarve erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella varustetuille nahkakengille, ilmoitelkaas itsestänne! Bexleyllä paljousalennukset ovat kohtuullisen hyvät ja siellä olisi yhdet varsikengät, joita olen pitkään kaipaillut.

img_4308-21-tammi-2017Nurkan takana avautui vielä näkymä Otaniemeen. Merenrannan ihmettelyn jälkeen yritys oli päästä käymään jossain Munkkiniemen mainioista kahviloista, mutta kaikki muut olivat ilmeisesti saaneet saman idean. Max’s Cafessa käydään kääntymässä siis myöhemmin, sillä ikkunoissa näin sen kyllä, oli jo kaikki asiakaspaikat täyttyneet.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s