Let’s get this show on the road

Chin chin, hauskaa vuotta 2017 ja tervetuloa uuteen blogiini. Kulttuuria, kulttuuria tulee olemaan paikka pohtia, no, kulttuuria mahdollisimman monelta kantilta. En uskalla vielä luvata missä pääpaino tulee olemaan, mutta vähintään kirjallisuus ja musiikki ovat mukana vahvasti. Tämän lisäksi kiinnostavia alueita ovat esimerkiksi pukeutuminen, ruoanlaitto, cocktailit, ravintolat, teatteri, filosofia, liikunta, jne. etc. yms.

Ohjelmajulistustasolla pyrin pitämään päivitystiheyden noin kahdessa kirjoituksessa viikossa. Vähintään yksi suurempi kulttuuririento per kuukausi. Jokaisessa kirjoituksessa jonkin sortin kaunista kuvaa.

Suunnitelmissa siis suunnilleen elämän suuruinen blogi. Toivotamme sille onnea.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s